Cine suntem?

Misiunea Bucovina

Despre noi

Asociația Misiunea Bucovina este o organizație creștină evanghelică non-profit, de ajutor umanitar, care oferă suport persoanelor ce au nevoi fizice și nevoi spirituale. Comunitatea are la bază 3 pasiuni mari și supreme:

  • Ca Numele lui Dumnezeu să fie Mare între Națiuni (Mal. 1:11);
  • Ca Mielul să primească răsplata deplină pentru suferința Lui (Apoc. 7:9-10);
  • Ca să promoveze prin diverse proiecte valorile Creștine, în societatea contemporană.

Motto: “Oameni pentru oameni, mâini pentru mâini și inimi pentru inimi.

Fondatorul și Președintele organizației este Daniel Ursachi, iar Emanuel Ursachi are funcția de Vicepreședinte.

Numele organizației este derivat din regiunea geografică Bucovina, ce în istorie, înainte de anul 1775 se mai numea și Țara de Sus. Context care inspiră grupul misionar spre a cuceri lumea pentru Țara de Sus (Împărăția lui Dumnezeu). Cu sediul principal în Vicovu de Sus, în aproprierea graniței cu Ucraina. De asemenea organizația deține locații de depozitare și în Rădăuți.

Istorie

Misiunea Bucovina a fost fondată în anul 2017 de către Daniel Ursachi, fiul misionarului creștin Petrică Ursachi. Pe când se afla în izolare, în camera personală, la vârsta de 19 ani, din cauza unei boli pe nume oreion, care l-a forțat să rămână singur timp de 2 săptămâni, timp în care a avut mediul potrivit de a reflecta mult la chemarea pe care Dumnezeu avea să i-o facă de-a lungul anilor.

“Știam că Dumnezeu vrea să se folosească de mine și să inițieze o lucrare mare, asta îmi spunea inima, profețiile, evenimentele din jur, parcă chiar toate obiectele îmi șopteau: Dumnezeu are planuri mari, urmează-le cu credincioșie. Adesea aveam discuții lungi, în casa bunicului, cu vărul meu Andrei, care credea în această viziune, de a ajunge cu Evanghelia lui Hristos cât mai departe în lume. Mă asculta și ne încurajam adesea cu cuvintele Apostolului Pavel (Voi sunteți ambasadorii lui Dumnezeu pe pământ…)”.

Sunt cuvintele lui Daniel Ursachi, fondatorul Asociației Misiunea Bucovina.

„Ajutând în Numele lui Hristos”

De ce Misiunea Bucovina?

Prin Educarea copiilor și a tinerilor, prin ajutorarea celor nevoiași și prin însuși cuvântul Scripturilor vrem să ajutăm pe cei ce nu se pot ajuta, pentru a avea o viață mai bună material cât și spiritual.