Cine suntem?

„Ajutând în Numele lui Hristos”

"Ajutând în Numele lui Hristos"

Voluntarii noștri remarcabili

Rebeca Macarei Coordonator Media-Manager MB
Alin Crișu Responsabil Dezvoltare
Naomi Ungurean Editor Video
Amaris Purice Voluntar
"În calitate de voluntar al Misiunii Bucovina, am avut ocazia să ofer sprijin și încurajare oamenilor aflați în situații dificile, să împărtășesc cu ei învățăturile și valorile creștine și să le ofer speranță. Fiecare întâlnire cu oamenii din comunitățile cărora le-am dedicat timpul a fost un prilej de învățare și creștere spirituală, întrucât am avut posibilitatea să observ cum Cuvântul lui Dumnezeu poate avea un impact real asupra vieților lor. Unul dintre cele mai frumoase aspecte ale acestei activități este legătura strânsă pe care am dezvoltat-o cu ceilalți voluntari. Sunt onorată să fac parte din Misiunea Bucovina și să aducem împreună rod pentru Împărăția lui Dumnezeu."
Ana-Maria Grigoraș Lider Școala Creștină
"Prima dată când am interacționat cu Misiunea Bucovina a fost în martie 2022, atunci când o prietenă m-a invitat într-o călătorie la Vaslui cu scopul de a participa ca învățătoare la un program de școală duminicală. A fost oportunitatea potrivită de a mă implica într-o slujire pe termen lung, conștientizând cât de important este ca cei din jurul nostru să-L cunoască pe Dumnezeu prin ceea ce facem. Prin activitățile organizate în cadrul Misiunii Bucovina cred că oamenii pot să vadă și să cunoască cum este El cu adevărat. De aceea, am ales să mă implic în continuare."
Sergio Franciuc Programator software IT
„Mă bucur că Dumnezeu a rânduit să se dezvolte această lucrare minunată! Simt nevoia și chemarea de a mă implica în această misiune, unde pot crește alături de o comunitate foarte activă! Îmi doresc ca mai mulți creștini să descopere acestă plăcere de a-L sluji pe Dumnezeu prin această misiune, totodată mă rog pentru această comunitate de oameni, care și-au înțeles chemarea! Dumnezeu să binecuvânteze Misiunea Bucovina!”
Paul și Loredana Serediuc Voluntari
"Ne bucurăm să slujim Domnului împreună cu Misiunea Bucovina. Aceasta este o echipă activă, dedicată slujirii, responsabilă, care lucrează neobosită în câmpul de misiune. Participând la activitățile organizației am avut posibilitatea de a vizita multe familii din diferite sate, am slujit în multe biserici, am avut oportunitatea de a ajuta copiii prin intermediul Școlii Duminicale și totodată de a ne implica în diverse proiecte de construcții."
Veronica Ujeniuc Lider Școala Creștină
"Hristos a iubit copiii, i-a luat în brațe și i-a binecuvântat.
Dorința Lui ne-a inspirat (1 Timotei 2:4), rugăciunea Lui ne-a motivat (Ioan 17:26), de aceea ne dorim ca fiecare copil să audă despre dragostea lui Hristos, să-L cunoască pe El și să-L iubească.
Astfel, împreună cu instructorii MB am ales să ducem mesajul mântuirii în cât mai multe sate, în zone unde oamenii nu au auzit de El, în sate unde copiii nu-L cunosc."
Ruben și Bianca Torac Voluntari
"Misiunea Bucovina a apărut în viața noastră în momentul în care am decis că vrem să facem mai mult pentru Dumnezeu. A fost și este oportunitatea perfectă de a sluji alături de niște oameni minunați, mărturisindu-l pe Domnul nostru Isus Hristos prin orice faptă. A fost deasemenea, dovada că Dumnezeu ascultă glasul nostru, iar atunci când există dorința de a lucra în câmpul Lui, El găsește locul potrivit pentru a ne folosi."