Cine suntem?

„Ajutând în Numele lui Hristos”

"Ajutând în Numele lui Hristos"

Voluntarii noștri remarcabili

Rebeca Macarei Coordonator Media-Manager MB
Sergio Franciuc Programator software IT
Alin Crișu Responsabil Dezvoltare
Naomi Ungurean Editor Video
Veronica Ujeniuc Lider Școala Creștină
Ana-Maria Grigoraș Lider Școala Creștină
Paul și Loredana Serediuc Voluntari
"Ne bucurăm să slujim Domnului împreună cu Misiunea Bucovina. Aceasta este o echipă activă, dedicată slujirii, responsabilă, care lucrează neobosită în câmpul de misiune. Participând la activitățile organizației am avut posibilitatea de a vizita multe familii din diferite sate, am slujit în multe biserici, am avut oportunitatea de a ajuta copiii prin intermediul Școlii Duminicale și totodată de a ne implica în diverse proiecte de construcții."
Amaris Purice Voluntar
"În calitate de voluntar al Misiunii Bucovina, am avut ocazia să ofer sprijin și încurajare oamenilor aflați în situații dificile, să împărtășesc cu ei învățăturile și valorile creștine și să le ofer speranță. Fiecare întâlnire cu oamenii din comunitățile cărora le-am dedicat timpul a fost un prilej de învățare și creștere spirituală, întrucât am avut posibilitatea să observ cum Cuvântul lui Dumnezeu poate avea un impact real asupra vieților lor. Unul dintre cele mai frumoase aspecte ale acestei activități este legătura strânsă pe care am dezvoltat-o cu ceilalți voluntari. Sunt onorată să fac parte din Misiunea Bucovina și să aducem împreună rod pentru Împărăția lui Dumnezeu."
Ruben și Bianca Torac Voluntari
"Misiunea Bucovina a apărut în viața noastră în momentul în care am decis că vrem să facem mai mult pentru Dumnezeu. A fost și este oportunitatea perfectă de a sluji alături de niște oameni minunați, mărturisindu-l pe Domnul nostru Isus Hristos prin orice faptă. A fost deasemenea, dovada că Dumnezeu ascultă glasul nostru, iar atunci când există dorința de a lucra în câmpul Lui, El găsește locul potrivit pentru a ne folosi."